HOŞGELDİN KURBAN,ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.HERZAMAN BEKLERİZ.

MENZİLLİLER OLARAK VAKFIMIZ İÇİN
ÜMMETİ MUHAMMED S.A.V.İÇİN SADATLAR A ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLMAYI KENDİMİZE BİR BORÇ BİLDİK,BİZE DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN...
GÜZELLİKLERİ HEP BERABER YAPALIM.
İNSANLARA FAYDALI OLALIM.

ANASAYFA

10 Mayıs 2010 Pazartesi

GAVS K.S.











 
Posted by Picasa

8 yorum:

  1. Kimsin bilmiyorum ama yaptığın şey çok yanlış. Eğer bu konuda bir iznin yoksa bu fotoğrafları ve içeriği hemen yayından kaldırmalısın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eger izin olmadigina dair bi belgen varsa: kaset veya video veya yazili bir kagit Gavsimizdan ol zaman tmm bende katiliyom,yok eger yoksa :nerden biligim Gavs hazretlerinin buna izin vermedigi,ikincisi Mahmud efendi hazretleri ks bile arifan dergisine beyan dergisine kendi fotografini koyuyor kaldiki Gavsimiz ks

      Sil
    2. Altına googlenin aldatma sitelerinin reklamını koymasına da müsade ettimi

      gayesi hizmet olanın erotik reklamlardan gelecek paraya ihtiyacı olmaz

      Sil
  2. Kurban bu kapı sadece Allah(c.c.) rızasını ister. Mübareklerin başka hiçbir dileği yoktur. Niyetin salih olabilir ama yolun yanlış. Allah(c.c.) rızası için bu yazıyı silelim. Bize gönül dostları lazımdır. Başka bişeye ihtiyacımız yoktur elhamdülillah.

    YanıtlaSil
  3. delikanlı bak bu siteyi yapmışsın. Allah mübarek etsin. ama aşağıda google reklamlarında misyonerlerin reklamı çıkıyor. eğer ciddi bi şey yapmak istiyorsan normal siteden yap. hemde sehven misyonerlik reklamı yapmamış olursun.
    birde yazının başlığında menzil vakfı. bak bu vakfın kurucusu mübarekler.. onlarda resimlerin konulmasını istemiyorlar. genel bilgi için bulunduğun ilin çayocağına veya vakfına gidip sorumlusundan öğrenebilirsin.
    eğer hizmet gaye ise bizim semerkanda ait siteler var. menzil.net semerkanddergisi kalpehli bilvanis vb. oralara girebilirsin. veya ordaki bilgileri sunabilirsin başka bi siteden.

    hakkını helal et amacım kalbini kırmak değil. doğru bilgi için lütfen vakıf sorumlularını çayocağı sorumlularına sor ve öğren. hadi Allaha ısmarladık

    YanıtlaSil
  4. Gavs hazretleri bu fotografların yayınlanmasından razı değil onu seven sofi isen videoyu hemen kaldır, yok onun düşmanı isen zaten şu yapmış olduğun düşmanlıktan daha fazla düşmanlık yapamazsın.

    YanıtlaSil
  5. Gavsımızın fotosunu kaldırın hemen yoksa sizden dünyada ve ahirette davacı olacağız

    YanıtlaSil